Hyvää Joulua ja kenttämestarin kuulumiset 22.12.2014!

Golfkausi 2014 päättyi marraskuun alkupuolella öisiin pikkupakkasiin. Kevät ja mennyt talvi olivat lempeitä kentälle ja olosuhteet erinomaiset varsinkin viheriöiden kasvua ajatellen. Ei voi kun toivoa, että pääsisimme vastaavista lähtökohdista uuteen kauteen! Tosin alkukesästä oli useamman viikon kylmä ja sateinen jakso jota riitti juhannukseen asti, mutta heinä/elokuun aikana pelikelit osuivat välillä kohdilleenkin. Myös syksy oli kohtalaisen kuiva.

Hyvää joulua!

Pelaajamäärät kasvoivat, mutta toki lisää toivomme ja ensi kaudella uskonkin pelaajamäärien kasvuun. Uudet lyöntipaikat otettiin pääosin positiivisella asenteella vastaan ja ne helpottivat hieman muutamia vaativia väyliä. Reuna ja välialueita raivattiin ja siivottiin, mistä erityiskiitos kapteeni Leppämäelle ja hyvälle talkoo-porukalle! 

Kentän kehittämistä jatketaan tulevallakin kaudella. Parannuksia on tulossa mm. pelaajapolkuihin. Kauden mittaan tulee todella runsaasti palautetta ja parannusehdotuksia pelaajilta mikä on hyvä asia. Pyrimme kuuntelemaan kaikkia, mutta luonnollisesti joka pelaajan mielipidettä ei aina voi toteuttaa. Mielipiteet kun ovat myös välillä ristiriidassa keskenään. Yritämme kerätä mielipiteistä asiat joihin useampi pelaaja on kiinnittänyt huomiota. Käymme asiat läpi eri tahojen mm. kenttätoimikunnan kanssa ja sitten mahdollisesti toteutamme ne. Myös taloudelliset asiat on tässä yhteydessä huomioitava.

Kaiken kaikkiaan mennyt kausi oli monella tapaa hyvä ja eteenpäin mentiin monessa asiassa ja siitä jatketaan! Oikein hyvää Joulua ja tulevaa Golfkautta 2015!

Jaakko Roos
kenttämestari