Kapteenin terveiset

Golfkesä on lähtenyt hienosti käyntiin ja pelaajamäärät ovat kasvaneet

reilusti viime vuoteen verrattuna. Lehdistä olemme saaneet lukea hienoja uutisia Himoksen kehityshankkeesta. Kenttä on ollut loistavassa kunnossa koko kevään, vaikka kevät on ollut todellakin sateinen. Peli saisi tietenkin kulkea paremmin, mutta tässä on koko kesä aikaa hoitaa se asia kuntoon.


13.-14.6. lähden Kapteenien päiville kertomaan kuinka hienossa kunnossa meidän kenttä on. Luulen myös, että onnistun puhumaan majoitus/pelipaketteja useammalle kuin yhdelle pelurille.
Avoimet ovet 17.5. oli onnistunut tapahtuma ja 18.5. alkoi junioreiden oma Golfkoulu, joka kestää koko kesän aina maanantaisin. Markus on hienosti vetänyt jo kaksi kilpailua ja seuran omat viikkokilpailut ovat lähteneet rullaamaan. Kiitos toimijoille. Toivotan kaikelle loistavaa golfkesää kaudella 2015.

Nähdään kentällä!

Lopuksi nopea kertaus tärkeästä asiasta.

Alastulojäljen korjaus griinihaarukalla

1) Aseta haarukka viistosti alastulojäljen alle

2) Työnnä haarukan vartta eteenpäin nuolen osoittamalla tavalla (kuva 2) niin, että nostat haarukan pystyyn ja nurmi nousee ylöspäin (kuva 3).

3) Toista liike eripuolilta alastulojälkeä ja tasaa lopulta korjattu kohta varovasti jalalla tai putterin lavalla

Hyvä tapa on opetella säännöllisesti korjaamaan edes yksi alastulojälki griiniltä, vaikka se ei olisikaan oma. Alastulojälkien korjauksessa olisi tärkeää muistaa myös oikea korjaustekniikka. Reikää ei siis tule missään tapauksessa nostaa haarukalla ylöspäin, vaan paikata se niin, että siirtää ympäröivää maata reiän tilalle, kunnes reikä häviää. Nostamalla reikää haarukalla ylöspäin heinän juuri voi katketa, jolloin heinä kuolee.

Kenttähenkilökunta tekee parhaansa, tee sinäkin!


Jouni ”Jone” Leppämäki

Kapteeni