Kenttämestarin kuulumiset 14.7.2015

Heinäkuu on hyvässä vauhdissa ja on ollut hienoa huomata miten lähes jokaisella väylällä pelaajia riittää mukavasti aamusta iltaan. Tällaista näkyä on toki odotettukin ja toivotaan, että sama suuntaus jatkuu kauden loppuun saakka!

Kasvavat pelaajamäärät mahdollistavat lisäinvestoinnit kentälle ja saamme  kenttää vieläkin parempaan kuntoon ja pelifiilistä entistäkin paremmaksi! Tästä hyvänä esimerkkinä on juuri hankittu uusi väyläleikkuri, jossa myös pystyleikkaus kelat mukana. Uuden väyläleikkurin leikkuujälkeä todellakin kelpaa katsella. Pystyleikkaus myös osaltaan tihentää väylä-nurmikkoa.

Haluan tässä yhteydessä myös mainita, että tällaisen leikkurin hinnalla (useita kymmeniätuhansia) saa hyvän henkilöauton. Tämä antaa hieman perspektiiviä mitä golfkentän hoitoon käytettävä kalusto maksaa. Käytännössä tällaiset hankinnat eivät ole jokapäiväisiä, kun otetaan huomioon tuhannet muut kentän hoitoon liittyvät kulut.

Väylällä 18 otetaan uusi tiiauspaikka käyttöön parin viikon sisällä. Liput vaihdetaan pelaajien pyynnöstä nyt punaisiksi, jotta koivuja ym. vasten ne erottuisivat paremmin. Myös lipun paikkaa viheriöllä osoittava pieni lippu otetaan käyttöön. Apilan torjunta on myös aloitettu ja sitä tullaan jatkamaan, aiomme yhdessä kenttähenkilökunnan kanssa voittaa tämän "sodan"!

Loppuun en malta olla kiittämättä hyvää työporukkaani ja toimijoita / vapaaehtoisia miten olemme saaneet taas asioita eteenpäin. Siitä hyvänä esimerkkinä oli loistavasti onnistuneet Senior-Tourin kisat! Paljon kierroksia kentällä, kautta on vielä paljon jäljellä!  

Jaakko Roos
kenttämestari