Kenttämestarin kuulumiset 4.6.2014

Muutama asia kentästä kesäkuun alkaessa! Greenit ovat nyt 4,5 mm leikkuukorkeudessa ja kasvu näyttää edelleen hyvältä. Väylät, lyöntipaikat ja viheriöt ovat mukavassa kasvuvauhdissa, ja leikkurit ovat liikenteessä luonnollisesti koko "virka-ajan" - tarvittaessa myöhempäänkin. Rangelle tehtiin pallokoneelle rakennus ja sokettisuojat lyöntilavoille, rakennus on enää viimeistelyä vailla.

Suurin osa kenttähenkilökunnasta leikkaa nurmikkoa kasvukauden ollessa nyt kovimmillaan. Aikaisen kevään johdosta tuntuu, että suurin kasvupiikki on juuri tällä hetkellä menossa. Välialueita pyrimme raivaamaan koko ajan, mutta juuri tällä hetkellä koneleikkaus lohkaisee todella ison osan kentän hoidosta. Raivaustyöt ovat silti käynnissä aina jossain päin kenttää, ja kärsivällisyyttä vaaditaan.

 

Muista asioista mainittakoon käyttöön tulleet golfautot. Autoja on käytettävissänne neljä, ja ne ovat vuokrattavissa caddiemasterilta. Myös penkit ovat tulleet jokaiselle lyöntipaikalle. Lyöntipaikoille on järjestetty korjaus"pakit" lyöntijälkiä varten, ja toivomme, että niitä käytettäisiin, jotta saamme lyöntipaikat pysymään paremmassa kunnossa. Se on meidän kaikkien parhaaksi niin hoidollisesti kuin pelillisestikin. Uudet lyöntipaikat saavat tekonurmen juhannuksen tienoilla, urakoitsija ei ole vielä ihan tarkkaa päivää ilmoittanut. Hyviä lyöntejä!

 

Jaakko Roos
Kenttämestari