Kenttämestarin kuulumiset 5.8.2014

On elokuun alku ja helteitä riittää! Kentällä on käynyt kiitettävästi pelaajia, vaikka muutama ukkosmyrskykin on väliin mahtunut. Ukkonen vaurioitti kentän kastelujärjestelmän ohjausta, mutta onneksi pumppaamo toimii myös käsikäytöllä. Pelaajat ovat huomioineet sään muuttumisen hyvin ja tulleet riittävän ajoissa kentältä pois, ennen kuin ukkosrintama on ehtinyt päälle. Näin toimien vältymme ikäviltä uutisilta, joita olemme saaneet viime aikoina mediasta lukea.


Uudet lyöntipaikat on otettu käyttöön ja vastaanotto on ollut pääosin myönteistä. Chippi-greeni ajetaan 4.2 milliin entisen 8 mm sijasta. 18 greenin levitysosa on myös pian valmis ja saamme sen käyttöön lähiaikoina – greenin koko kasvaa mukavasti. Raivaus ja siimaus jatkuu, ja saamme Petoteamin avuksi risujen keräykseen. Tulevina kausina rakennamme ja kehitämme kenttää edelleen.

Ensimmäinen holarikin on tehty! Siinä onnistui seuralaisten hyvin tuntema Pellervo "Peltsi" Jokinen 4-väylällä. Onnea! Hyvää loppukesää, pelikautta on vielä reilusti jäljellä!

Terveisin Jaakko Roos, kenttämestari