Kenttämestarin kuulumiset ja startti viikkokilpailuihin 15.5.!

Kausi on saatu aloitetuksi ja hyvin on lähtenytkin käyntiin! Varsinkin viheriöiden ja väylien kunto on vuodenaikaan nähden todella hyvä. Greenit leikataan tällä hetkellä 6 mm korkeuteen ja mittaa lasketaan heti kun kasvutilanne/kelit antavat siihen mahdollisuuden. Fore-greenit leikataan myös. Väylä- ja  lyöntipaikkaleikkaukset ovat täydessä käynnissä, ja väylät leikattu nyt ensimmäisen kerran.

Jo seuraavalla leikkuukerralla pudotamme väylän leikkauskorkeutta ensimmäisen kerran, ja väylät tullaan leikkaamaan huomattavasti viime kautta lyhyempään leikkauskorkeuteen. Poikkeuksena edelleen 1-väylä joka on hieman muita väyliä pidemmässä mitassa.

 

Nyt on myös käytössä valkoiset ja siniset tiiauspaikkamerkit. Uusien lyöntipaikkojen osalta on tehty päätös, että 2-väylälle tehdään etutiiauspaikka ennen "suppaa", jotta avauslyönti olisi helpompi myös punaiselta tiiauspaikalta pelattaessa. Nämä kaikki uudet tiiauspaikat laitetaan siirtonurmikolla samaan aikaan (väylät 2, 5 ja 7). Ajankohta ei ole vielä tarkentunut, mutta tämän kauden aikana uudet lyöntipaikat ovat pelattavissa. Mittapaalut 100 m ja 200 m on myös lisätty pitkille väylille.

 

Väylien ja raffien muotoja on mietitty paikoin uusiksi, toivottavasti muutokset miellyttävät! Hihasta saa tulla "nykäisemään" tai ottaa muuta kautta yhteyttä, kun parannusehdotuksia tai muita ideoita tulee mieleen. Tästä jatketaan!


Jaakko Roos
Kenttämestari


HIMOS-PATALAHTI GOLF RY:N VIIKKOKILPAILUT ALKAVAT 15.5.2014

 

Pelaaja varaa itselleen tiiausajan osoitteesta www.nexgolf.fi tai soittamalla caddiemasterille puh. 020 711 9216. Viikkokilpailuun tulee ilmoittautua caddiemaster-toimistossa kierrokselle lähdettäessä. Näin saat itsellesi merkityn tuloskortin mukaan. Kilpailu on ainoastaan Himos-Patalahti Golf ry:n jäsenille.

 

Katso tulokset ja lue lisää viikkokilpailujen päivitetyistä säännöistä Kilpailut-sivulta!

 

yhteistyössä Jone
Jouni Leppämäki, kapteeni

puh. 0407369316
jouni.leppamaki@gmail.com