Kenttämestarin kuulumiset

- 20.3.2014

Viheriöt ja lyöntipaikat talvehtineet hyvin, tilanne maaliskuun alkupuolella. Lähtökohdat niiden osalta kauteen hyvät, jos olosuhteet eivät ratkaisevasti muutu. Väylien kohdalla pudotetaan leikkauskorkeutta, viime kaudella väylät pidettiin tarkoituksella melko pitkässä mitassa. Leikkauskorkeus tullaan määrittelemään kauden edetessä, kuitenkin pyrkien mahdollisimman matalaan leikkauskorkeuteen.

1-väylä pidetään edelleen muita väyliä korkeammassa leikkuukorkeudessa. Myös viheriöitä tullaan leikkaamaan viime kautta lyhyemmäksi olosuhteiden/kasvutilanteen mukaan. 1-väylällä talven aikana on siirretty vasemmanpuoleista ojaa kauemmaksi väylästä, myös väylän tasoittamista ja oikomista jatketaan ja kolmannen lyöntipaikan rakentamista harkitaan kyseiselle väylälle. Rangen osalta pallojen lyönti sallitaan myös nurmikolta lyöntilavojen edestä rajatulta alueelta.

Lyöntipaikat: 5 ja 7 väylille tullaan rakentamaan uudet lyöntipaikat nykyisten tiiauspaikkojen väliin turvallisuuden ja pelaamisen "helpottamiseksi", lyöntipaikat otetaan käyttöön kauden edetessä. Myös muiden väylien kohdalla uusien lyöntipaikkojen rakentamista harkitaan, nämä tulevina kausina.
12 väylällä välialueiden raivaamista/siivoamista jatketaan. Mittapaaluja + opasteita lisätään.
Lyöntipaikoille tulevat penkit. Taukokioski on siirretty 7 viheriön taakse, tauon voi pitää 11 väylän jälkeen.

Vanhasta kentästä vielä sen verran että kenttä tulee vain koulutus/harjoituskäyttöön (väylät 5-9). Alkuosan nurmikot leikataan vain ns. puisto-korkeuteen, eli väylät 1-4 eivät enää ole pelaajien käytössä. Jos mahdollista, vanha kenttä avataan pääsiäisviikonloppuna kausipelioikeudet lunastaneille, tietenkin säiden haltijaa kuunnellen.

Hyvää Golfkautta 2014!

Jaska, Topi ja kenttähenkilöstö