Pelaajat ensin -tyytyväisyyskysely

Hyvät pelaajat,

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Himos-Patalahti golfyhteisöä. Siksi olemme jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi ryhtyneet yhteistyöhön Suomen Golfliiton ja heidän projektikumppaninsa Raw Milkin kanssa.
"Pelaaja Ensin" –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää kokemuksianne golfyhteisössämme.


Haluamme parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat omien ja vieraspelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.
Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk. 


Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Tulet tämän kauden aikana vastaanottamaan sähköpostiisi kyselykutsun, johon toivomme vastaustasi. Jäsenestä riippuen, kyselykutsu tulee sähköpostiisi joko heinä- tai syyskuun lopussa.  

Mikäli olet epävarma ja varmistaaksesi pääsyn kyselyyn, suosittelemme että tarkistat ja tarvittaessa päivität sähköpostiosoitteen jäsentietoihisi.

Golf terveisin,

Markus
Himos-Patalahti Golf