Himoksen golfkenttä saanut lopulliset muotonsa, huviloita valmistuu lisää

Upea golfkylä nousee vauhdilla Himoksen keskelle

Tiedote 3.7.2012

Himoksen uusi täysimittainen golfkenttä on saanut lopullisen muotonsa. Peliväylät, viheriöt ja bunkkerit on muotoiltu, kuivatus- ja kastelujärjestelmät asennettu ja kasvukerrokset pääosin levitetty. Kenttä on valmiina pelattavaksi kesäkuussa 2013.

Himos-­Patalahti Golf Oy:n omistuspohja siirtyi keväällä perustajayrityksille, kun Himos Resort osti Matkailunkehitys Nordian hallussa olleet kentän osakkeet. Golfyhtiön omistavat nyt Himos Resort 77 prosentin ja Holiday Club 23 prosentin osuuksin.

Luontoarvoja kunnioittava kenttä vaihtelevassa maastossa

Himoksen golfkenttä on ympäristöltään ainutlaatuinen: alueen luonto on vaihtelevaa ja kentän voimakkaat muodot tulevat luonnosta itsestään. Himosvuori on läsnä kentällä koko ajan, ja viheriöitä vartioivat bunkkerit korostavat maaston moninaisuutta entisestään. Tulevan kentän erikoisuus on 1,5 hehtaarin laajuinen vesirange, harjoituslyöntialue, jonne lyödään kelluvia palloja. Ratkaisu on harvinainen ja se tuo tekosaarineen mielenkiintoisen lisäelementin harjoituslyöntipaikkaan. Kenttä on mutkattomasti pay & play -periaatteella kaikkien pelattavissa, kuitenkin siten, että kaikilla pelaajilla on oltava green card. Himoksen uusi kenttä on valmistuttuaan lähin täysimittainen golfkenttä yli 50 000 ihmiselle ja merkittävä asia Himoksen ympärivuotisen matkailun kehittymiselle.

Vaihtoehtoja tontista täysin varusteltuun huvilaan

Himos Resortin vapaa?ajantontit sijaitsevat golfkentän vieressä ja väylien varrella, ja useimmilta tonteilta on upeat näkymät niin kentälle kuin laskettelurinteisiinkin. Maaston korkeuserot tarjoavat onnistuneet rakennusten sijoituspaikat, ja kaikki tontit ovat kävelymatkan päässä Himoksen palveluista. Kokonaispinta-­alaltaan 118 hehtaarin laajuisen alueen ensimmäiset loma-­asunnot ovat jo valmiina ja lisää erillis- ja paritaloja valmistuu tasaista tahtia. Ensimmäisen vaiheen 70 tontista on myyty jo puolet. Alueen kunnallistekniikka on valmiina ja ensimmäisen vaiheen tiestön asfaltointityöt ovat käynnissä. Alueelle nousevat erilliset golfhuvilat rakennetaan jykevästä 275x275 mm kokoisesta Lapin hongasta. Jokaisessa huvilassa ja paritalossa on energiatehokas maalämmitysjärjestelmä ja vesikiertoinen lattialämmitys. Kustannustehokasta ja tunnelmallista lisälämpöä huoneistoihin tuo varaava takka. Golfhuvilat voi tilata myös ns. avaimet käteen -­periaatteella täydellisesti kalustettuna ja varusteltuna. Alueella asiakkaiden käytössä ovat myös kaikki huviloiden siivoukseen, hoitoon, huoltoon ja isännöintiin liittyvät palvelut, jotka voidaan ottaa käyttöön heti mökin valmistuttua.

Lisätietoja:

HimosResort Oy, toimitusjohtaja Hannu Mäntyharju, puh. 0400 666 902, hannu.mantyharju@himosresort.fi

Himos Resort Oy tarjoaa golffareille ja laskettelijoille vaihtoehdon monipuoliseen, ympärivuotiseen vapaa-­ajan viettoon ja harrastamiseen. Yhtiö rakentaa Himoksen matkailu-­ ja vapaa-­ajankeskuksen sydämeen täysmittaisen golfkentän ympärille valmiita loma-­asuntoja ja tarjoaa myös lomatontteja alueelta. Alueen keskiöön nouseva golfkenttä valmistuu pelattavaksi kesällä 2013.  www.himosresort.fi

Alueen tonttien ja huviloiden välittäjinä toimivat Himos Resortin lisäksi mm. Kotijoukkue LKV (Helsinki, Seinäjoki, Vaasa), Kiinteistömaailma (Tampere), OP-­Kiinteistökeskus (Lahti) ja Autiotalot LKV (Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää).