Ajanvarauksen ohjeet

 

Ajanvaraus kausipelioikeuden haltijoille ja seuran jäsenille - http://hpg.nexgolf.fi/

Himos-Patalahti golfin kausipelioikeuden haltijat voivat varata lähtöaikoja kolme (3) viikkoa aikaisemmin. Jokaisella kausipelioikeuden haltijalla on henkilökohtainen varaustunnus. Varaustunnuksia ei saa luovuttaa ulkopuolisille. Varaustunnusten väärinkäytöstä peritään greenfee maksu tai kausipelioikeus voidaan mitätöidä kokonaan ilman maksunpalautusta.
Kausipelioikeuden haltijalla voi olla voimassa olevia varauksia yhtä aikaa neljä, yksi / päivä.
Lisätietoa ajanvarauksesta ja NexGolf-järjestelmästä on osoitteessa http://hpg.nexgolf.fi/

 

Ajanvaraus vieraspelaajille - www.teetime.fi

Greenfee pelaajat voivat varata lähtöaikoja kaksi (2) viikkoa aikaisemmin. Lähtöaikoja voi varata puhelimitse (0400 998666) sekä internetissä www.teetime.fi . Pelaajilla tulee olla voimassa oleva jäsen- ja tasoituskortti.
Peruutukset tulee tehdä ensi tilassa tai viimeistään 4 h ennen lähtöaikaa. Aamupäivän lähdöt tulee peruuttaa edellisenä iltana klo 18.00 mennessä.
Lähtöajat tulee vahvistaa caddiemasterille viimeistään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa esittämällä jäsen- ja tasoituskortti.
Suurille ryhmille tai pidemmän ajan päähän tehtävät varaukset ainoastaan caddiemaster toimistosta: caddiemaster@himosgolf.fi

 

Varausten peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutukset ja muutokset lähtöryhmiin tulee tehdä viimeistään 4 tuntia ennen lähtöaikaa. Aamupäivän ajat tulee peruuttaa edellisenä iltana klo 18.00 mennessä. Varauksen tehnyt pelaaja vastaa varauksen kaikista maksuista myös no-show tilanteissa.
Käyttämättä jääneiden ja peruuntumattomien lähtöaikojen suhteen noudatetaan seuraavaa menettelyä: ensimmäisellä kerralla huomautus, sen jälkeen aina greenfee -maksu.
Usein toistuvasta peruuttamattomuudesta pelaaja menettää oikeuden varata lähtöaikoja internetinkautta (varaus vain paikan päältä). Uusia varauksia otetaan vasta, kun peruuttamattomat lähtöajat on maksettu.

 

Ilmoittautuminen ja vahvistaminen

Jokaisen pelaajan on vahvistettava lähtöaikansa ilmoittautumalla caddiemasterille viimeistään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Jos myöhästyt, soita! Vahvistamaton peliaika voidaan myydä edelleen. Kausi-/kuukausi-/10-kertapelioikeuden haltijat voivat vahvistaa lähtöaikansa NexGolfin kautta omilla tunnuksillaan. Pelaajien tulee esittää voimassa oleva jäsen- ja tasoituskortti ilmoittautuessa.

 

Lähtöryhmät

Yhdessä ryhmässä pelaavien tasoitusten summa voi olla korkeintaan 120. Muutoksen lähtöryhmiin tekee ainoastaan caddiemaster tai kentällä valvoja.

 

Maksamatta pelaaminen

Valvojalla on oikeus tarkastaa pelaajan henkilöllisyys. Mikäli valvoja tapaa tarkastuksessa pelaajan, joka ei ole suorittanut pelimaksua, noudatetaan seuraavaa menettelytapaa: Valvoja pyytää esittämään jäsenkortit ja ilmoittaa pelaajan tiedot caddiemasterille. Pelaajilta peritään tässä tapauksessa Greenfee maksu + tarkastusmaksu 50 € kierroksen jälkeen. Asiasta ilmoitetaan myös kotiseuraan.
Jos pelaajalla ei ole voimassa olevaa jäsenkorttia, poistetaan hänet kentältä ja peritään Greenfee maksu + 50 €.